Dagens menu OBS: menuplan for uge 26 følger senere | ||
Onsdag | 1 | Chili con carne med ris, salsa og creme fraiche |
Torsdag | 2 | Frikadeller, stegte kartofler og sauterede grøntsager |
Fredag | 3 | Marineret kylling med kartoffelsalat og ærtedip |
Mandag | 6 | 2. pinsedag – lukket |
Tirsdag | 7 | Kylling i rød karry med ris og mangochutney |
Onsdag | 8 | Lasagne med salat og brød |
Torsdag | 9 | Paneret fisk, kartofler, grønt og hollandaisesauce |
Fredag | 10 | Spicy kødboller i tomatsauce, bulgur og stegt grønt |
Mandag | 13 | Tarteletter med høns i asparges, karse og sprød bacon |
Tirsdag
|
14 | Tacotærte med tomatsalat og guacamole |
Onsdag
|
15 | Valdemarsdag – arrangement med tilmelding:
Stegt flæsk, persillesauce og NYE kartofler |
Torsdag
|
16 | Krydrede spyd, græske kartofler, salat og tzatziki |
Fredag
|
17 | Fyldt kyllingbryst med bacon, bulgur og stegt grønt |
Mandag
|
20 | Pasta med kylling, spinat og tomatsauce |
Tirsdag
|
21 | Fyldt peberfrugt med oksekød, ristede kartofler og raita |
Onsdag
|
22 | Dagens fisk med cremet kål og perlecouscous |
Torsdag
|
23 | St. hans hygge på terrassen: Grillmad |
Fredag
|
24 | Hakkebøf i fad med cremet svampesauce og kartofler |