Dagens menu
Mandag 3. Høns i asparges , tomatpynt, tarteletter
Tirsdag 4. Hjemmelavede fiskefrikadeller, persillesovs, kartofler, gulerodsråkost
Onsdag 5. Spaghetti med kødsovs
Torsdag 6. Pølser, varm kartoffelsalat, sennep, ketchup, rå løg.
Fredag 7 Flæskesteg, sovs, kartofler, rødkål
Mandag 10 Boller i karry, løseris, ærter
Tirsdag 11. Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, ovnbagte rodfrugter
Onsdag 12. Forloren hare, vildt sovs, Kartoffelbåde, surt
Torsdag 13 Lukket
Fredag 14 Lukket
Mandag 17. Frikadeller, stuvet kål, kartofler
Tirsdag 18. Fisk med persillesovs, kartofler, dampede citron mar. gulerødder
Onsdag19. Hakkebøf, blødeløg, sky sauce, kartoffelbåde, rødbeder
Torsdag 20. Æggekage med purløg , tomater, bacon, rugbrød
Fredag 21. Gammeldags kylling steg, skysovs, kartofler, agurkesalat
Mandag 24. Lukket
Tirsdag25. Persille karbonade, skysovs, Kartofler, rabarber kompot
Onsdag 26. Revelsben, kold kartoffelsalat, spidskålssalat med krydderurter
Torsdag 27. Marineret svinefilet, skysovs, kartofler, ovnbagte grøntsager
Fredag 28. Mørbradgryde med cocktailpølser, kartoffelmos
Mandag 31. Lasagne, dagens salat, hjemmelavede flutes