Dagens Menu februar 2020 | ||
Mandag | 3 | Røget medister, stuvet spinat, og kartofler. |
Tirsdag | 4 | Farseret ribbensteg, skysovs, kartofler, agurkesalat. |
Onsdag | 5 | Karbonader, stuvet ærter/gulerødder, og kartofler. |
Torsdag | 6 | Dampet fiskerulle m. laksefyld, kartofler, hummersovs. |
Fredag | 7 | Stegt kylling, pommes frites, og bearnaisesovs. |
Mandag | 10 | Æggekage, bacon, brød. |
Tirsdag | 11 | Tarteletter med høns i asparges. Risengrød. |
Onsdag | 12 | Fiskefrikadeller, persillesovs, og kartofler. |
Torsdag | 13 | Nakkesteg med baconsvøb, skysovs, og kartofler. |
Fredag | 14 | Hakkebøf med bløde løg, skysovs, kartofler, rødbeder. |
Mandag | 17 | Boller i karry, løse ris og ærter. |
Tirsdag | 18 | Koteletter med stegte kartofler, og bearnaisesovs. |
Onsdag | 19 | Brunkål med røget flæsk, rugbrød, sennep, rødbeder. |
Torsdag | 20 | Frikadeller med kartofler og brun sovs. |
Fredag | 21 | Flæskesteg med kartofler, skysovs, og rødkål. |
Mandag | 24 | Forloren skildpadde, ½ æg og brød. |
Tirsdag | 25 | Pølser og varm kartoffelsalat. |
Onsdag | 26 | Biksemad, rødbeder og brød. |
Torsdag | 27 | Skipperlabskovs. |
Fredag | 28 | Kogt sprængt kylling, kartofler og peberrodssovs. |