Dagens Menu januar 2020 | ||
Torsdag | 2 | Pølser med varm kartoffelsalat, og grønt. |
Fredag | 3 | Koteletter, kartofler, sovs, og grønt. |
Mandag | 6 | Biksemad med spejlæg, og rødbeder. |
Tirsdag | 7 | Kåldolmer med kartofler og muskatsovs. |
Onsdag | 8 | Fisk med tilbehør. |
Torsdag | 9 | Gullasch med kartoffelmos, og asier. |
Fredag | 10 | NYTÅRS BRUNCH. HUSK TILMELDING! |
Mandag | 13 | Farseret porrer, kartofler, sovs, og stegte rødbeder. |
Tirsdag | 14 | Forloren hare, kartofler, skysovs, og ribsgele. |
Onsdag | 15 | Brændende kærlighed, og rødbeder. |
Torsdag | 16 | Fiskefilet med pommes frites, bearnaisesovs, og grønt. |
Fredag | 17 | Gule ærter, kogt flæsk, rugbrød, rødbeder, og sennep. |
Mandag | 20 | Gryderet med løse ris, og grønt. |
Tirsdag | 21 | Græsk farsbrød, tomatsovs, og kartofler. |
Onsdag | 22 | Hakkebøf med bløde løg, kartofler, og sovs. |
Torsdag | 23 | Stegt flæsk, persillesovs, og kartofler. |
Fredag | 24 | Dampet laks, hollandaisesovs, kartofler, stegt gulerod. |
Mandag | 27 | Risengrød, kanelsukker, tarteletter m. høns i asparges. |
Tirsdag | 28 | Frikadeller med stuvet hvidkål, og kartofler. |
Onsdag | 29 | Koteletter, løse ris, karrysovs, og stegt ananas. |
Torsdag | 30 | Fiskefrikadeller med kartofler, citronsovs, og grønt. |
Fredag | 31 | Flæskesteg med kartofler, skysovs og rødkål. |