Dagens Menu september 2019 | ||
Mandag | 2 | Skipperlabskovs med rødbeder og brød. |
Tirsdag | 3 | Dampet torsk, kartofler, og sennepssovs. |
Onsdag | 4 | Stegt kalvelever, bløde løg, kartofler, sovs, rødbeder. |
Torsdag | 5 | Forloren hare, kartofler, vildtsovs, og ribsgele. |
Fredag | 6 | Flæskesteg, kartofler, skysovs, og rødkål. |
Mandag | 9 | Pølser og varm kartoffelsalat, ketchup og sennep. |
Tirsdag | 10 | Boller i karry med løse ris, og ærter. |
Onsdag | 11 | Lakselasagne med frisk salat. |
Torsdag | 12 | Hjerter i flødesovs, kartofler, og surt. |
Fredag | 13 | Kalvesteg, kartofler, skysovs, og glaserede løg. |
Mandag | 16 | Æggekage med bacon, purløg, og brød. |
Tirsdag | 17 | Gullasch med kartoffelmos, og grøntsager. |
Onsdag | 18 | Dampet laks, hollandaisesovs, kartofler, og broccoli. |
Torsdag | 19 | Tandoori kylling, med løse ris, sovs. |
Fredag | 20 | Frikadeller med stuvet spidskål, og kartofler. |
Mandag | 23 | Tortellini med flødesovs, grøn salat, og brød. |
Tirsdag | 24 | Hønsekødssuppe, kogt høne, peberrodssovs, kartofler. |
Onsdag | 25 | Hvidkålsrouletter, sovs, kartofler, og grønt. |
Torsdag | 26 | Fiskefrikadeller, kartofler, lys sovs. Og grønt. |
Fredag | 27 | Gammeldags stegt kylling, kartofler, sovs, agurkesalat |
Mandag | 30 | Hakkebøf med bløde løg, kartofler sovs, og grønt. |