Mandag | 1 | Boller i karry, med løse ris, og grønt. |
Tirsdag | 2 | Sommersuppe med bacon og flute. |
Onsdag | 3 | Æggekage med bacon og purløg. |
Torsdag | 4 | Fiskefrikadeller, kartofler, sovs, og frisk salat. |
Fredag | 5 | Skinkeschnitzel med brasede kartofler, og grønt. |
Mandag | 8 | Kyllingebryst med pesto og bacon, kartofler, og sovs. |
Tirsdag | 9 | Lasagne med brød og grønt. |
Onsdag | 10 | Dampet fisk, kartofler, sovs, og broccoli. |
Torsdag | 11 | Koteletter med karrysovs, ananas, og løse ris. |
Fredag | 12 | Ribbensteg, kartofler, sovs, og rødkål. |
Mandag | 15 | Millionbøf, kartoffelmos, og surt. |
Tirsdag | 16 | Frikadeller med stuvet sommerkål, og kartofler. |
Onsdag | 17 | Hamburgerryg, kartofler, sovs, og grønt. |
Torsdag | 18 | Kalkun cordon bleu, kartofler, sovs, og grønt. |
Fredag | 19 | Maskeret blomkål med rejer, og grovbolle. Koldskål. |
Mandag | 22 | Hakkebøf med bløde løg, kartofler, sovs, og grønt. |
Tirsdag | 23 | Brændende kærlighed, og rødbeder. |
Onsdag | 24 | Forloren hare, kartofler, sovs, og grønt. |
Torsdag | 25 | Fisk, kartofler, sovs, og grønt. |
Fredag | 26 | Mørbradbøf i fad, kartofler, grønt. |
Mandag | 29 | Medisterpølse stuvet ærter og gulerødder, kartofler. |
Tirsdag | 30 | Biksemad, spejlæg, og rødbeder. |
Onsdag | 31 | Faseret porre, kartofler, sovs, grønt. |