2. Kyllingestiks, stegte kartofler, agurkesalat
3. Kødboller i tomatsovs, løse ris
4. Brunkål, flæsk, kartofler
5. Medisterpølse, stuvet spinat, kartofler
6. Flæskesteg, sovs, kartofler, rødkål
9. Torsk, sennepssovs, kartofler,grønt
10. Stegt andelår, bryst, sovs, kartofler, rødkål
11. Ungarsk gullasch, mos, asier
12. Kakkebøf, løg, sovs, kartofler,grønt
13. Gule ærter, Sprængt nakke, kartofler
16. Brændende kærlighed, mos, rødbeder
17. Fiskefrikadeller, persillesovs, kartofler, grønt
18. Krebinetter, stuvede ærter og gulerødder, kartofler
19. Millionbøf, mos, grønt
20. Forloren hare, sovs, kartofler, rødkål
23. Kogt sprængt nakke, aspsovs, kartofler, grønt
24. Stegt lever, bløde løg, kartofler, sovs
25. Stegt “valg”flæsk og persillesovs, kartofler
26. Dampet laks, sovs, kartofler, grønt
27. Frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler
28. Glaseret skinke, stuvet grønlangkål, brune kartofler (Julebasar)